Graham Potter – Östersunds fotbollsklubb

Hej Graham Potter,
Östersunds fotbollsklubb!

Varför backar du skolan?

Jag gillade min skoltid. Den gav mig vänner för livet och jag hade fantastiska lärare som jag fortfarande har kontakt med. Skolan formade mig som person och det är så viktigt att vi alla backar skolan.

Vad är ditt bästa skolminne?

Mitt bästa skolminne är när jag spelade med mina vänner i skolans fotbollslag.

Har du haft någon lärare som du skulle vilja hylla lite extra?

Jag är lyckligt lottad och har haft många bra lärare. Mina två idrottslärare Mr Hinks och Mr Kalweski var väldigt viktiga för mig. Jag hade även en jättebra matematiklärare, Mr Shaw, som jag fortfarande har kontakt med. De behandlade oss med respekt och skapade en positiv miljö för lärande, men även för att ha kul.

2018-07-11T12:18:48+00:00

Vi använder cookies för att kunna mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Detta för att kunna förbättra och ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng