Jenny Sandström – Gomorron Östersund

Hej Jenny Sandström,
medgrundare av Gomorron Östersund!

Varför backar du skolan?

Skolan är med och bidrar till barns nyfikenhet, inte minst nyfikenheten på att hela tiden lära sig nya saker. Och jag hoppas att skolan för alltid får visa för barn att kunskap är för alla, gratis, bara att ta så mycket man vill oavsett vem man är och vad man brinner för. Precis som att det alltid kommer ny tid i morgon så kommer det alltid ny kunskap i skolan i morgon.

Skickar med ett citat från 6-åringen hemma som avundsjukt och lite frustrerat konstaterar att storebrorsan kan en massa saker. ”Jag vill också lära mig gjejer.” Rätt peppande ändå.

Vad är ditt bästa skolminne?

Jag har mest bra minnen från skolan överlag. Men det bästa minnet var ändå när det var klart, svårt att förneka. Så man fick se vad det höll för, allt man lärt sig. Det var ju det allt gick ut på.

Har du haft någon lärare som du skulle vilja hylla lite extra?

Jag hade en mattelärare, Ingrid, som var varm, kärleksfull och som brydde sig om mig och såg vad jag gick för. Hon fick mig att känna att jag kunde matte, och det har jag alltid trott på sedan dess. Jag tror fortfarande det, även när jag räknar helt åt skogen. Det har påverkat mina val i livet ganska drastiskt. Svindlande tanke att livet kanske hade sett helt annorlunda ut om jag inte hade haft henne som lärare en gång i tiden.

2018-07-11T12:18:48+00:00

Vi använder cookies för att kunna mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Detta för att kunna förbättra och ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng