Marcus Izzo – Big Lake Coffee

Hej Marcus Izzo,
grundare av Big Lake Coffee!


Varför backar du och ditt företag skolan?

Jag backar skolan eftersom de åren lägger grunden för framtiden. Där kan vi prova på och utveckla massor av olika saker som konstformer och sport. School is cool …

Vad är ditt bästa skolminne?

Jag minns att jag fick utforska mina kreativa sidor inom konst, foto, musik och olika sporter när jag gick på en skola i USA. Jag fick åka iväg på stora tävlingar och föreställningar med klasskamrater och de minnena glömmer jag aldrig.

Har du haft någon lärare som du skulle vilja hylla lite extra?

Jag minns min konstlärare som alltid utmanade mig och fick mig att inte vara rädd för att visa upp mina talanger.

2018-05-17T11:36:40+00:00

Vi använder cookies för att kunna mäta och analysera trafiken på vår webbplats. Detta för att kunna förbättra och ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng